Október 16., MÜPA

Tisztelt Érdeklődő!

A turisztikai szakma egyre nyitottabbá válik azokra a trendekre, így például a digitalizációra, vagy a biztonságra, amelyek világszerte meghatározzák az utazók döntéseit. A kapcsolódó kérdések és kihívások megvitatásához a Magyar Turisztikai Ügynökség platformot biztosít a hagyományteremtés szándékával, az idén első alkalommal megrendezésre kerülő Turizmus Summit konferencián.

Az október 16-ai eseményen az ágazat jelenét és jövőjét befolyásoló jelenségek mellett a konferencián mutatja be a Magyar Turisztikai Ügynökség a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégiát, amely 2030-ig biztosít hosszútávú keretrendszert a hazai turizmus számára. Szó esik majd a desztinációfejlesztés kérdéseiről, a megújuló hazai és nemzetközi turisztikai marketingről éppúgy, mint a bor- és gasztronómia szerepéről, valamint a divatipar és a turizmus kapcsolatáról is.

Úgy gondolom, hogy minden meghívott vendég megtalálhatja majd az első Turizmus Summit programjában az őt leginkább érdeklő előadásokat. Az eseménynek a Művészetek Palotája ad otthont, ahol a szakmai program mellett kiváló alkalom nyílik a személyes kapcsolatépítésre is.

Üdvözlettel,
dr. Guller Zoltán
vezérigazgató
Magyar Turisztikai Ügynökség

Location

Művészetek Palotája

Budapest, Komor Marcell u. 1, 1095
Location

2017. Október 16.

10:00 - 22:00
Location

Érkezés: 9 órától

Érkezés főbejáraton keresztül
Location

Dress Code

Business formal